Schrijf je in bij Connoisseurme.com gedurende 3 dagen voor slechts 1,65 EUR en maak gebruik van onderstaande aanbiedingen.

ENKEL VANDAAG

Bestellingen voor middernacht worden de volgende werkdag gratis geleverd.

We bieden momenteel alleen klikken en ophalen aan in geselecteerde winkels, maar dat betekent niet dat u moet wachten. Je kunt nog steeds gratis levering krijgen op al onze apparaten, sims en accessoires. Als u zondag - donderdag voor middernacht bestelt, kunt u uw apparaat de volgende werkdag al in huis hebben. Er gelden beperkingen, zie hieronder de details en beschikbaarheid.

Camera

Een enorme sprong voorwaarts in resolutie van fotografie en een 8K cinematische ervaring. HOGE RESOLUTIE Met 108 MP kun je erin knijpen. Nogmaals. En opnieuw.

Accessoires

Breng uw Galaxy S20-serie-ervaring naar een hoger niveau. Geniet van dynamische 2-way luidsprekers die een voller en rijker AKG-geluid leveren, heldere spraakoproepen maken, content streamen - en dat allemaal veel langer met maar één keer opladen.

Prestatie

Hersenen, schoonheid en heel veel kracht. Met een ingebakken 5G-modem, kun je met de Galaxy S20, S20 + en S20 Ultra in een oogwenk uploaden en downloaden. Dat betekent live streamen, delen en gamen met lage latentie zonder onderbrekingen.

*Opmerking: elke 100ste deelnemer zal een Samsung Galaxy S20 ontvangen.